KNX varmestyring giver store besparelser på varmeregningen

KNX er en smart installation, der samler al din bygningsautomatik i ét styresystem, som du let kan tilgå on the go fra din smartphone eller tablet.

Med KNX varmestyring kan selv lave justeringer i varmen, uanset hvor du befinder dig i verden, eller du kan programmere KNX til at justere varme, lys og ventilation efter vejrforhold, tilstedeværelse og/eller tidspunkt på dagen. På den måde kan du udnytte KNX til at få den mest effektive varmestyring i hjemmet. Det sparer både penge og CO2.

Hos Elicon er vi specialister i installation af KNX og tilbyder førsteklasses rådgivning og udførsel i Storkøbenhavn. 

KNX kan bruges til meget mere end varmestyring

Kun fantasien sætter grænser for, hvilken automatik du kan slutte til din KNX-installation, selvom de fleste selvfølgelig får installeret KNX for at få intelligent varmestyring og besparelser på varmeregningen.

Med KNX kan du imidlertid komme til at styre alle funktioner i dit hjem direkte fra din smartphone. F.eks. kan du tænde kaffemaskinen eller besvare dørtelefonen med et tryk på din smartphone. Installationen af KNX er med andre ord første skridt på vejen mod et intelligent hjem og en lettere hverdag.

En samarbejdspartner til KNX du kan stole på

KNX og intelligent boligstyring er et felt i rivende udvikling. Derfor sørger vi altid for at holde vores dygtige el-installatører opdaterede med den nyeste viden på området vha. kurser og efteruddannelser, så vi altid kan give dig den bedst mulige rådgivning og service om KNX.

Kontakt os på telefon +45 3969 1500 eller mail info@elicon.dk, og få et skræddersyet tilbud på KNX varmestyring mm. til dit hjem.