KNX-styring giver en nemmere og grønnere hverdag

Med KNX-styring kan du samle al din bygningsautomatik i ét smart styresystem, som du let kan tilgå on the go fra din smartphone eller tablet. KNX kan også programmeres til justere varme, ventilation og lys efter flere forskellige faktorer, f.eks. tilstedeværelse, vejrforhold, tidspunkt på dagen o.l. På den måde kan du få de lavest mulige driftsomkostninger og spare klimaet for unødig CO2.

Hos Elicon er vi eksperter i KNX og gør det let for dig at få bygningsautomatikken ind i dit hjem i Storkøbenhavn.

Rådgivning og faglighed i KNX-styring, der er til at stole på

Hos Elicon har vi mange års erfaring i branchen, der gør os i stand til at rådgive dig bedst muligt om KNX-styring. Når det er sagt, er KNX-styring selvfølgelig et felt i rivende udvikling, så vi sørger altid for at holde vores dygtige el-installatører opdaterede med udviklingen i branchen via relevante kurser og efteruddannelser. Det er vores måde at garantere den højeste faglighed.  

Vi bruger altid lang tid i de indledende og afsluttende faser af arbejdet. Først og fremmest for at sikre, at vi giver dig lige præcis den KNX-styring, der matcher dine behov, men måske endnu vigtigere for at sikre, at du ved præcis, hvordan du skal bruge KNX for at få mest muligt ud af det.

Få et skræddersyet tilbud på KNX-styring

Uanset, om du er privatperson, boligforening eller virksomheder, fortjener du en lettere og grønnere hverdag med KNX-styring. Derfor har vi altid skræddersyede tilbud til alle vores kunder og de bedste priser på serviceaftaler.

Kontakt os på telefon +45 3969 1500 eller mail info@elicon.dk, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor KNX styring.