Få fremtiden ind i dit hjem med en KNX-løsning

Om 20 år vil vi vove den påstand, at alle husstande i Danmark har KNX eller en lignende software installeret i hjemmet. KNX er nemlig fremtidens husholderske, der giver dig mulighed for at samle al din bygningsautomatik i ét smart og funktionelt styresystem, som du kan tilgå fra din smartphone eller tablet on the go overalt i verden.

Med en KNX-løsning kan du i princippet sidde på arbejdet eller på ferie og styre alle hjemmets funktioner. Du kan programmere KNX til at justere varme, ventilation, lys mm. efter tidspunkt på dagen, vejrforhold mm., så du altid får de laveste driftsomkostninger – det nedsætter både dine driftsomkostninger og giver et mindre CO2 tryk. Det er win-win.

KNX-løsninger giver en nemmere og grønnere hverdag

Forestil dig, at du hver morgen vågner op til friskbrygget kaffe helt uden at skulle røre en finger. En KNX-løsning er nemlig ikke bare til de store ting, som besparelser på varmeregningen og et mindre CO2-aftryk, men kan også give dig en nemmere hverdag rent lavpraktisk. F.eks. ved at du kobler kaffemaskinen til KNX og sætter den til at starte brygningen på et fast tidspunkt hver morgen.

I princippet kan al ny bygningsautomatik kobles til din KNX-løsning, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Derfor gør det ikke noget, at du ikke har særlig meget bygningsautomatik, når du får KNX – nye funktioner kan nemlig hele tiden kobles op til din KNX-løsning. Alt det, og meget mere, hjælper vi dig selvfølgelig med.

Kontakt os og hør mere om KNX

Hos Elicon har vi mange års erfaring og sørger altid for at sætte dig grundigt ind i din nye KNX-løsning, så du får mest muligt ud af det.

Kontakt os på telefon +45 3969 1500 eller mail info@elicon.dk, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig af KNX-løsninger.