Få fremtiden ind i hjemmet med en KNX-installation

KNX er en smart installation, der samler al din bygningsautomatik i ét centralt styresystem, som du kan tilgå fra din smartphone eller din tablet fra en hvilken som helst destination.

Hos Elicon er vi specialister i KNX-installation og klarer hurtigt og effektivt din entreprise med intelligent bygningsautomatik i Storkøbenhavn.

KNX-installationen gør din hverdag lettere

Med KNX kan du gøre noget godt for både miljøet og din pengepung. Det lyder som en salgstale, der er for god til at være sand, men det kan næsten ikke siges på en anden måde. KNX sørger nemlig for at effektivisere dit varme og energiforbrug ved automatisk at justere varme og ventilation, så du altid får de lavest mulige driftsomkostninger.

Men det er ikke engang det bedste ved KNX, hvis du spørger os. Det bedste er, at ny bygningsautomatik kan kobles til løbende, så du over årene kan opbygge dit intelligente hjem med KNX-installationen som hjernen, der holder samling på det hele.

En anden fordel ved KNX er naturligvis, at det er en fremtidssikret standard med ISO 9001 certifikation. Det er din garanti for højeste produktkvalitet.   

En samarbejder til KNX installation du kan stole på

Hos Elicon er vi dedikeret til den høje faglighed og gode kundeservice. Vi bruger lang tid i rådgivnings- og projekteringsfasen med alle vores nye og gamle kunder for at sikre, at de får mest muligt ud af din nye KNX-installation, ligesom vi giver de bedste priser på serviceaftaler.

Du får med andre ord en samarbejdspartner for livet til din KNX-installation, når du gør forretninger med os.   

Kontakt os på telefon +45 3969 1500 eller mail info@elicon.dk, og få et skræddersyet tilbud på en KNX-installation til din ejendom.