Få fremtiden ind i dit hjem med KNX

Elicon er din lokale autoriserede el-installatør i Storkøbenhavn. I tillæg er vi specialiserede i installation af KNX-anlæg: En smart installation, der samler din bygningsautomatik i ét smart og funktionelt styresystem, som du let kan tilgå fra din mobil eller tablet overalt i verden. Med installation af KNX får du fremtiden ind i dit hjem, din virksomhed eller din boligforening.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på installation af KNX i din bygning. Herunder kan du læse mere om KNX, og hvad vi kan tilbyde dig.

KNX giver intelligent styring af al din bygningsautomatik

Med en KNX installation kan du let tilgå og styre alle din boligs automatiske anlæg, f.eks. opvarmning, ventilation, aircondition, overvågning, belysning, vand, energi og meget, meget mere. I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser, for i princippet kan al ny bygningsautomatik kobles til dit KNX-system. F.eks. så du kan tænde/slukke kaffemaskinen fra mobilen. Selvom du måske endnu ikke har så meget bygningsautomatik i hjemmet, kan du derfor sagtens få installeret KNX, da de nye applikationer hurtigt og let kan kobles til. KNX er med andre ord hjernen i din bygningsautomatik, der hele tiden udvikler sig og lærer nyt.

Det smarte ved KNX er, at systemet ikke er afhængigt af en stationær station. I stedet kan du tilgå og justere alle de automatiske bygningsfunktioner, du har koblet til KNX fra din tablet eller smartphone. Det kan du gøre, uanset hvor du befinder dig i verden og således løbende holde øje med energiforbruget og lave justeringer on-the-go for at effektivisere dit varme- og energiforbrug.

KNX kan også programmeres til at justere bygningens varme, ventilation og lys efter tidspunkt på dagen, tilstedeværelse i bygningen og/eller vejrforhold, så du altid får de lavest mulige driftsomkostninger. Dermed er KNX ikke bare det mest miljørigtige valg på markedet, men også det mest økonomisk fornuftige. Over årene kan KNX give meget store besparelser.

Sidst, men ikke mindst, er KNX en fremtidssikret standard, der bruges overalt i verden og som er underlagt stramme restriktioner. Alle producenter skal f.eks. være ISO 9001 certificerede. Det er din garanti for at få et produkt af allerhøjeste kvalitet.

Vi giver førsteklasses rådgivning og sparring om KNX

Hos Elicon vil vi gerne meget mere end blot installere dit nye KNX-anlæg. Gennem mange år i branchen har vi nemlig udviklet knowhow og erfaring, der gør os i stand til at tilbyde førsteklasses rådgivning og sparring om KNX. Den hjælp håber vi naturligvis, du vil tage imod. På den måde kan vi sikre, at du får mest muligt ud af dit nye KNX-anlæg.

Da KNX, og intelligent bygningsautomatik i det hele taget, er et felt i rivende udvikling, sørger vi altid for at holde vores dygtige el-installatører skarpe på den nyeste viden i branchen. Det sker bl.a. vha. kurser og løbende videreuddannelse. På den måde føler vi os sikre på, at vi altid kan give dig den bedst mulige rådgivning og sparring.

En samarbejdspartner til KNX du kan stole på

Hos Elicon er vi først og fremmest el-installatører. Ikke sælgere. Vi brænder for at lave gode, funktionelle og smukke løsninger for vores kunder og kunne aldrig finde på at prakke dig en unødvendig løsning på nakken. Når du gør forretning med os, vil du derfor opleve, at vi gerne bruger lang tid i rådgivnings- og projekteringsfasen for at sikre, at du får den helt rette løsning til netop dit problem. Her gør vi ikke forskel på vores kunder. Alle er garanteret den samme professionelle behandling og rådgivning. 

Når vi påbegynder arbejdet, garanterer vi desuden arbejde til tiden og altid elegant udførsel. Vi forlader dig ikke, før du er tilfreds, og før vi er helt sikre på, at du er sat ordentligt ind i, hvordan dit nye KNX-anlæg virker, og hvilke fremtidsmuligheder det bringer. Det er først og fremmest den forretningsmodel, vi har det godt med at tilbyde, men vi oplever også, at den giver tilbagevendende kunder. F.eks. når bygningsautomatikken til dit KNX-anlæg skal udvides.

Altid skræddersyede tilbud fra Elicon

Efter en indledende snak med dig, hvor vi afdækker dine behov - og ofte kan komme med forslag til forbedringer - udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig, der matcher dine unikke ønsker og behov.

Vi har stor erfaring med KNX for både private, virksomheder og boligforeninger og i samarbejde med dig, skal vi nok finde frem til den helt rette løsning til den helt rigtige pris. Vi giver også vores kunder mulighed for at tegne serviceaftaler til særdeles fordelagtige priser.  

Kontakt os på telefon +45 3969 1500 eller mail info@elicon.dk, og få et skræddersyet tilbud på KNX til din ejendom